LA Tequila Bar

LA Tequila Bar er både berømt og berygtet, og mange kan efterhånden nikke genkendende til de massive tequila-tømmermænd, som en vild aften på LA Bar kan medføre. De billige tequilashots er dog kun en af de ting der lokker folk tilbage til den lille to-etagers bar weekend efter weekend.
Efterhånden har LA Tequila Bar, eller bare "LA Bar", eksisteret i en del år, og konceptet har ikke ændret sig synderligt gennem tiden. Målsætningen er stadig en uprætentiøs fest til en overkommelig pris, og baren tiltrækker derfor altid mange gæster i weekenden, men også i hverdagene kan stedet byde på en god bytur. Har du fri om onsdagen, og står derfor og mangler et sted at tage ud tirsdag aften, så er LA Bar et rigtig godt bud. Udenfor weekenden er priserne nemlig ekstra gode, og der er som regel alligevel altid pænt med mennesker.

Publikum er som regel en temmelig blandet skare. Hovedregelen er dog, at folk er under 25, og de fleste kommer klædt pænt, men relativt afslappet. Indretningen med surfboards og palmehyttebarer understreger den afslappede stemning, og siger også lidt om, at baren ikke tager sig selv alt for højtideligt.

Selvom baren består af to etager, så er der ikke overvældende med plads. Du kan derfor godt tage et spil terninger, men du finder ikke bordfodbold, pool eller andre former for spil. Små borde og bardiske betyder, at pladsen er udnyttet til det maksimale, og det betyder samtidig også, at selvom DJen som regel spiller pop, r 'n b, og 80er/90er-klassikere, så er der ikke alt for meget plads at danse på. På 1. sal er der dog et lille dansegulv med udsigt ud til Sværtegade og Gammel Mønt.

Udvalget af drikkevarer er meget lig hvad man finder på andre barer i Indre By, og priserne er ligeså. Generelt er drikkevarerne dyrere i weekenden end i hverdagene, men prisen for en fadøl i weekenden svinger et sted mellem 30 og 45 kr. Hvis man er ude efter at spare lidt på SUen, så er LA Tequila Bar dog, som navnet antyder, også kendt for at sælge tequila i rigelige mængder. Her kan du altid købe tequilashots (blanco) til 10 kr. stykket, så der er god mulighed for at få procenter indenbords, selv på et mindre budget, Vær dog opmærksom på, at prisen afspejler kvaliteten, så sørg for at supplere med rigelige mængder salt og citron.

Toiletforholdene er ikke imponerende, og det er garderoben desuden heller ikke. Begge dele lider under den manglende plads, og det betyder, at selvom de 20 kr. som du betaler i entré for at komme ind senere på aftenen, også sikrer dig en gratis garderobe, så er det ikke altid sikkert, at der nu også lige er plads til din jakke. Hvis man kan se bort fra disse ting, så er LA Tequila Bar dog altid et sted der er garant for mange mennesker og en sjov fest.

Åbningstider
Mandag: 16.00 - 05.00.
Tirsdag: 16.00 - 05.00.
Onsdag: 16.00 - 05.00.
Torsdag: 16.00 - 05.00.
Fredag: 16.00 - 05.00.
Lørdag: 16.00 - 05.00.
Søndag: 20.00 - 05.00.

Særarrangementer, bordreservation, glemte sager og anden kontakt kan ske via LA Tequila Bars egen hjemmeside.