Tørst Bar

Tørst Bar er et af de nyere bekendtskaber i Vestergade, men genremæssigt passer den nu ganske fint ind i selskabet. Det er ikke her du finder ro til at sidde og nyde en øl med vennerne, men de store lokaler i to etager er ideelle til lidt dans og shots i lange baner.

Vestergade i Indre By er efterhånden godt fyldt op med barer der sælger billige drikkevarer til et relativt ungt publikum. Tørst Bar er et af de nyeste skud på stammen, men konceptet er nogenlunde det samme som på f.eks. Café Guldhornene og The Australian Bar: god plads, billige shots og dansevenlig musik.

Tørst Bar holder til i Vestergade 17, og her skal du ikke forvente at møde folk over 25. I så fald, er de i hvert fald undtagelsen der bekræfter reglen, for langt størstedelen af klientellet er i alderen 18-22 år. Det betyder også, at barens gæster altid er klar på at feste igennem, og det gør de både på dansegulvet og med dankortet. Kælderetagen  består hovedsageligt af ét, stort lokale hvor der kan danses, men hvor der også er enkelte borde, toiletter, en garderobe og en bar. Går man op af trappen igen, finder man yderligere to barer, et mindre dansegulv og nogle båse hvor man kan sidde, hvis man er heldig at få plads.

Priserne er på den ene side billige, og på den anden side ikke. Alt afhængigt af hvad du går efter, kan du nemlig risikere en dyr aften i byen, hvis du altså lægger alle dine penge på Tørst. Der er flere forskellige tilbud i løbet af aftenen, og især først på aftenen er der penge at spare. Kommer man efter kl. 23, skal man dog f.eks. regne med at slippe ca. 40 kr. for en fadøl, hvilket er en udmærket pris, men ikke i den allerbilligste ende. Er man derimod klar på en bakke shots, så koster 10 fisk 100 kr., og så kan man jo altså hurtigt opbygge en god brandert for få penge.

Musikken afspejler publikum og drikkevarerne. 10 shots for 100 kr. sætter som regel gang i dansefolket, og med tanke på gennemsnitsalderen på baren er det meget naturligt, at musikken er "radio-præget" med pop, hiphop, r 'n b og klassikere som de mest fremtrædende genrer. Lydniveauet er heller ikke for gamle mennesker, så vær klar på fest når du tager på Tørst - ellers bliver du hurtigt træt i hovedet.

Generelt er forholdene gode på Tørst - både hvad angår plads og betjening. Toiletterne er også udmærkede, og uden alt for lang kø, og garderoben slipper man 20 kr. for, hvilket er noget nær standardprisen efterhånden. Baren lægger ikke op til en masse spil og aktiviteter - i den forstand minder Tørst mere om et diskotek end om et værtshus. Stemningen er dog ret afslappet, og påklædningen er det samme - tenderende til pænt.

Åbningstider
Tirsdag: 16.00 - 03.00.
Onsdag: 16.00 - 03.00.
Torsdag: 16.00 - 05.00.
Fredag: 15.00 - 05.00.
Lørdag: 16.00 - 05.00.

Yderligere information eller kontakt kan ske via Tørst Bars Facebookside eller Tørst Bars egen hjemmeside.