Kulørbar

Kulørbar er hjertet i Boltens Gård i Indre By, og her er klassisk diskoteksstemning tirsdag, torsdag, fredag og lørdag. Stedet er som regel proppet med meget unge mennesker der drikker billige shots og danser på podierne.

Ved siden af opgangen til det gamle Diskotek NASA ligger Kulørbar, der i en årrække har budt især gymnasieeleverne op til dans på dansegulvets podier og loungeområdernes sofaer. I Indre By er Kulørbar nok det tætteste man kommer på provinsens Crazy Daisy, men hvis man er ude efter en abefest så er "Kulør" altid et sikkert hit.

Med den øverste aldersgrænse på 21 år om lørdagen er det klart, at Kulørbar primært går efter det unge publikum. Om fredagen er grænsen 20 år og tirsdag og torsdag skal du blot være 18 år for at komme ind. Det betyder mange mennesker i butikken, og de fleste tropper op i pænt/smart tøj. Er man til dans og basarm fungerer main room godt, men hvis man ønsker en lidt roligere stemning kan man i hovedbarens tilstødende lokaler, Topdollar, sidde og nyde en cocktail. Ligeledes kan du via en trappe gå ned i stueetagen som Kulørbar også har opkøbt. Her finder man Den Røde Baron, der byder på mere afdæmpet musik og muligheden for et spil pool.

Det er især drikkevarerne der lokker det unge publikum til, for der er nok af dem, og de kan fås til et SU-venligt budget. Når entréen på 60 kr. er betalt, er der alle dage fri fadøl mellem 22-01, og i dette tidsrum kan du desuden købe fiskeshots til 5 kr. stykket. I weekenden kan du desuden købe fri bar i spiritus fra 22-24 for maks. 80 kr., og tirsdag og torsdag er der dobbelt op på både spiritus og øl/cider hele natten. Det er altså kort og godt billigt at drikke sig fuld på Kulørbar, men sørg for at gøre det mens baren er fri, for når den ikke er det senere på natten, så er priserne ikke længere så billige. Her koster en fadøl f.eks. 45 kr.

Med tre forskellige sektioner af Kulørbar er der lidt for enhver smag hvad angår musikken. I main room finder man dansegulvet, og her består musikken mest at pop, r 'n b og house/tech. Musikken matcher så at sige det unge publikum. I Topdollar er musikken også af nyere karakter, men afspilles dog i et lidt mere afdæmpet lydniveau. På Den Røde Baron i nederste etage er musikken mere varieret og mere værtshus/bar end natklub/diskotek.

Der er mange mennesker på Kulør, men der er også en del personale ansat, så selvom du kan risikere at stå i kø i et stykke tid fordi dørmændene tjekker ID på alle gæster, så er betjeningen i barerne hurtig, og garderoben er også passende. Toiletforholdene er også ganske udmærkede, selvom man af og til skal mase sig gennem det tætpakkede dansegulv for at komme til dem.

Åbningstider
Tirsdag: 22.00 - ??
Torsdag: 22.00 - ??
Fredag: 22.00 - ??
Lørdag: 22.00 - ??

Særarrangementer, glemte sager og anden kontakt kan ske via Kulørbars egen hjemmeside.