Café Grock

Selvom Frederiksberg ikke umiddelbart er kendt for sine beværtninger, så kan man faktisk finde en del stedet i området omkring Frederiksberg Allé. Allégade 11 huser f.eks. Café Grock, der især tiltrækker et lidt ældre publikum med god plads og gennemførte særarrangementer.

Café Grock er opkaldt efter den schweiziske klovn Karl Wettach, men bortset fra navnet er der nu ikke meget cirkus over stedet. Baren ligger tæt op ad bl.a. TV2 Lorrys hovedkvarter, og holder til i et mondænt hus i to etager. Hver fredag og lørdag slår baren dørene op til fest og hygge, og der bliver desuden holdt en masse særarrangementer (f.eks. nytårsfester) hvor man ved at købe billet kan få mad og billig(ere) bar.

Som alternativ til de mange barer i Indre By der hovedsageligt befolkes af teenagere og døddrukne studerende fungerer Café Grock rigtig godt. Det er især på publikumssiden at du vil mærke den største forskel, for klientellet her er mange aftener primært 30+, selvom enkelte grupper af yngre gæster selvfølgelig også sniger sig ind. At stedets gæster primært er lidt ældre afspejler sig både i indretning, musik og priser.

I baren på Grock skal du ikke forvente at kunne skylle 10 shots ned for 100 kr., eller at hente en omgang fadøl til drengene for samme pris. Stedet sælger mange drinks, både de velkendte slags og de lidt mere udfordrende, men køber du f.eks. en almindelig fadøl ender du med at betale på den dyre side af 50 kr. Det er altså ikke stedet hvor du drikker dig plørefuld fra aftenens start, men det er også en del af charmen ved stedet og helt afgjort noget, som de lidt ældre, købestærke publikum sætter pris på.

Stedet er relativt stort, og i sommerperioden er der endda også mulighed for at nyde både cigaretter og drikkevarer udendørs. De mange siddepladser i det store lokale gør også Grock til et godt sted at komme som gruppe, og udover de to barer er der desuden blevet plads til et mindre dansegulv. Her spiller barens DJ op med toner der primært henvender sig til det lidt ældre publikum. Selvom musikken stadig er dansevenlig, når man således at høre en del 80er-, 90er- og 00er-klassikere i løbet af en aften. DJen er dog placeret i en boks lige ved dansegulvet, så det er altid let at ønske et nummer hvis man virkelig har lyst til at høre noget bestemt.

På barens øverste etage finder man garderoben, hvor der altid er rigeligt plads til alle jakker. Her er desuden også et par toiletter, men stedets størrelser taget i betragtning, er det ikke toiletforholdene der er i højsædet.

Transportmulighederne er her ikke ligeså gode som de er på Nørrebro eller i Indre By, men udover diverse buslinjer der kører tæt forbi, ligger Grock ikke mere end 10 minutters gang fra Frederiksberg Metrostation.

Åbningstider
Fredag: 22.00 - 05.00.
Lørdag: 22.00 - 05.00.

Særarrangementer, glemte sager og anden kontakt kan ske via Facebook eller Café Grocks egen hjemmeside.