Wall Street Pub

Hvis du står på Kgs. Nytorv og tørster efter en bar der serverer billige drikkevarer i en afslappet stemning, så er Wall Street Pub i starten af Gothersgade ikke noget dårligt bud.

For nogle år tilbage betød succesen for Wall Street Pub, at de flyttede fra de gamle lokaler i Christian IX's Gade til Gothersgade 2, hvor de nu opstøver en del af klientellet der bliver afvist i Boltens Gård. De nye lokaler i to etager er større og i bedre stand, men stemningen er nu også mere Gothersgade end den er pub.

Wall Street Pub lever godt af det unge publikum der færdes i gaden, men baren forsøger alligevel at holde fast i politikken med billige øl og raflebægre ved bordene. Især hvis man kommer tidligt på aftenen er det til at få plads, så stedet kan på sin vis godt anbefales til grupper. Hvis du kommer for sent (som i efter kl. 23 skal du være mere end almindeligt heldig for at få en siddeplads, men der er heldigvis også masser af ståplads i baren, så der er som regel plads til alle alligevel.

Som sagt er gæsterne på Wall Street normalt ret unge. Det er især gymnasieelever der kommer her, så tøjstilen minder mere om et værtshus end en fancy bar. Undtagelsen er dog de grupper der forlader, eller bliver afvist i, Boltens Gård. Her er påklædningen som regel lidt pænere. Kønsfordelingen har udlignet sig lidt med årene, så der nu kun er en lille overvægt af mænd, men generelt bruges stedet ofte som et af de sidste pick-up places på byturen.

En af årsagerne til det unge publikum er selvfølgelig barpriserne, der for et sted der ligger klods op ad Kgs. Nytorv er meget lave. Konkurrencen fra resten af Gothersgade er selvfølgelig også hård, men Wall Street Pub har holdt fast i de lave priser på især øl, så selv de store drenge kan skylle fadøl ned hele aftenen uden at ryge ud i bundløs gæld. En stor fadøl får man får 25 kr., og det er egentlig meget sigende for det generelle prisniveau. Du kan godt få standard-drinks og shots, men hvis det er sådan nogle man særligt er ude efter, findes der bedre barer længere nede i Gothersgade.

Du kan spille terninger, bordfodbold og pool, men pga. manglende plads og for mange mennesker, er det i praksis kun bordfodboldbordet der fungerer. Hvis stemningen er god, kan der danses en smule foran den store bar, men ellers er det kun torsdag, fredag og lørdag at der åbnes i kælderen, hvor der er et decideret dansegulv. Her kan man danse til populærmusik og tanke væskedepoterne op i den lille bar der også er blevet plads til hernede.

Efter rokaden til Gothersgade betaler man nu 20 kr. i entré om aftenen, men får så også lov at benytte garderoben (lidt ligesom på LA Tequila Bar). Kommer man meget sent, kan den lille garderobe dog sagtens være helt optaget. Toiletforholdene er heller ikke noget at råbe hurra for, så sørg for at mase dig forbi barkø og rygerskur for at stille dig i kø i god tid.

Åbningstider
Mandag: 12.00 - 05.00.
Tirsdag: 12.00 - 05.00.
Onsdag: 12.00 - 05.00.
Torsdag: 12.00 - 05.00.
Fredag: 12.00 - 05.00.
Lørdag: 12.00 - 05.00.

Særarrangementer og anden kontakt via Wall Street Pubs egen hjemmeside.