Mælk

Mælk er en stille og rolig bar der lægger vægt på hygge og gode muligheder for at sidde ned. Det er et godt sted at tage hen, hvis resten af Gothersgade virker lidt for kaotisk, og med 10 shots for 100 kr. kan selv de mest SU-ramte sagtens være med.
Gothersgade 19, på hjørnet ved Grønnegade, finder man Mælk. Det lidt ukarakteristiske navn dækker over en afslappet bar i to etager, hvor der især er gode muligheder for at sidde ned, hvis man er træt af dansegulv og crowdede barer som der ellers er nok af i Gothersgade.

Bortset fra, at man generelt kan ane en særlig type mennesker i Gothersgade, så er gæsterne på Mælk temmelig blandede. Aldersmæssigt kommer de fleste nok ikke over 23-24, men fordi baren er god til grupper og folk der ikke er plakatfulde, kommer der alligevel mange forskellige typer. Påklædningen er derfor blandet: nogle sporter jakkesæt og stilletter, mens andre dukker op i sneakers, jeans og snapbacks. Der er kort sagt plads til alle, og det er igen en god ting, hvis man kommer i en lidt blandet gruppe.

Barpriserne er udmærkede for en bar med placering så tæt på Kgs. Nytorv, men hvis man kun er taget i byen for at spare penge på billige drikkevarer, så bør Mælk ikke være førsteprioriteten. Her kan man med fordel smutte på Kulørbar eller måske Wall Street Pub. Drinks ligger omkring 75 kr. og fadøl for 40 kr. Sammenlignet med mange andre steder, er det altså hverken eller. Til gengæld kan du snuppe 10 shots for 100 kr., eller 4 Jägerbombs for samme pris.

Musikken er ikke meget anderledes end på mange af de andre barer man finder i samme gade. Populærmusik i genrerne r 'n b, pop og hiphop, men som regel altid på et lydniveau der gør, at man kan hygge sig og snakke med sine venner ved bordene.

Baren har en garderobe som man skal betale for, men har desuden rygerum på første sal og også bordfodbold. Hvis man kan lide at spille med terninger, kan du også låne dem af en af bartenderne. Transportmulighederne til Mælk er mange, men for de flestes tilfælde vil det nok være lettest blot at hoppe på metroen, og stå af på Kgs. Nytorv. Herfra er der kun 5 min. gang til baren.


Åbningstider
Mandag: 20.00 - 02.00.
Tirsdag: 20.00 - 02.00.
Onsdag: 20.00 - 02.00.
Torsdag: 20.00 - 04.00.
Fredag: 19.00 - 05.00.
Lørdag: 20.00 - 05.00.

Du kan booke bord, se barpriser og finde information om anden kontakt via Mælks egen hjemmeside.